Sairaalatekniikan päivät

Suomen sairaalatekniikan yhdistys ry järjestää yhdessä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Suomen sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle kohdennetut Sairaalatekniikan päivät 7. – 8.2.2018 Oulussa. Päiville osallistuu vuosittain n. 600 osanottajaa.

Näyttely

Päivien yhteydessä järjestetään näyttely, johon tarjoamme Teille mahdollisuutta osallistua näytteilleasettajana.

Näyttelytilaa myydään 1 600€ / tila (alv 0 %), jonka pinta-ala on noin 3 m² sisältäen mm. sähkön, jaetun langattoman verkon, seinäkkeet sekä 1 m leveän nimikyltin.

Perusnäyttelytilojen lisäksi varattavissa on 6 isompikokoista osastoa tilasta Pikisali. Isomman osaston pinta-ala on noin 16 m², osaston hinta on 3 200 € / tila (alv 0%).

Näyttelymaksu sisältää kahden henkilön osallistumisen kahden päivän ohjelmaan, mukaan lukien molempien päivien lounaspaketit, sekä yhden henkilön osallistumisen illallisohjelmaan. Lisähenkilöiden osallistumisesta illallisohjelmaan laskutetaan 100 € / hlö (alv 0 %). Jos näytteilleasettajia osallistuu päiväohjelmaan enemmän kuin kaksi, peritään ensimmäiseltä päivältä 63 € / hlö (alv 0 %) ja toiselta päivältä 30 € / hlö (alv 0 %). Osallistujien on ilmoittauduttava illallisohjelmaan näyttelyilmoittautumisen yhteydessä. Illallisohjelma tullaan järjestämään paikassa Radisson Blu Hotel, Oulu.

Yritykset vastaavat itse näyttelytilojen rakentamisesta valmiiseen ständipaikkaan.
Rakentaminen voidaan aloittaa 6.2.2018 erikseen sovittuna aikana.

Näyttelyrakentajana toimii MSP Event Oy, joka toimittaa näyttelyosastojen perusvarustuksen (sivuseinät, messumatto, 1m leveä nimikyltti, sähköt ja WLAN (PAN Oulu)). Lisäpalvelut näytteilleasettaja voi tilata MSP Event Oy:ltä ja vastata itse niiden kustannuksista (esim. osaston kalusteet, mainostulosteet ja teippaukset). Näistä lisäpalveluista löytyy lisätietoja osoitteessa http://www.msp.fi/fi/. Lista vuokrattavista kalusteista löytyy täältä sekä tilauslomake täältä.

Näyttely on avoinna 7.2.2018 klo 9.00–17.30 ja 8.2.2018 klo 8.30–14.30. Tilaisuus on yksityistilaisuus ja pääsy näyttelyyn on vain SSTY:n päivien osanottajilla. Muutokset aikataulussa ovat mahdollisia.


Näyttelyyn ilmoittautumiset ja näyttelyä koskevat tiedustelut


Vuoden 2018 Sairaalatekniikan päivien näyttelyn näyttelypaikat ovat täynnä. Emme voi ottaa enää ilmoittautumisia vastaan.
Katso näyttelytilojen pohjapiirros TÄSTÄ(PDF-tiedosto)

Lisätietoja näyttelystä antaa
Jukka Sassi, jukka.sassi@ppshp.fi, puh. 040 162 6534.
Näyttelyrakentaja: MSP Event Oy, Pete Paukkeri, pete@msp.fi, puh. 050 535 4100.

Ilmoittautumiset 31.12.2017 mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Näyttelyyn ilmoittautuneille lähetetään lähempänä tapahtumaa yksityiskohtaisempaa tietoa näyttelyjärjestelyistä.

Pasi Keskitalo
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri