Vuoden 2017 Sairaalatekniikan näyttelyn näyttelypaikat ovat täynnä. Emme voi ottaa enää ilmoittautumisia vastaan.

Sairaalatekniikan päivät

Suomen sairaalatekniikan yhdistys ry järjestää yhdessä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa Suomen sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle kohdennetut Sairaalatekniikan päivät 8. – 9.2.2017 Hämeenlinnassa. Päiville osallistuu vuosittain n. 500 osanottajaa.

Näyttely

Päivien yhteydessä järjestetään näyttely, johon tarjoamme Teille mahdollisuutta osallistua näytteilleasettajana.

Näyttelytilaa myydään 1 600€ / tila (alv 0 %), jonka pinta-ala on noin 4 m² sisältäen mm. sähkön, jaetun langattoman verkon, seinäkkeet, pöydän ja kaksi tuolia.

Näyttelymaksu sisältää kahden henkilön osallistumisen kahden päivän ohjelmaan, mukaan lukien molempien päivien lounaspaketit, sekä yhden henkilön osallistumisen illallisohjelmaan. Lisähenkilöiden osallistumisesta illallisohjelmaan laskutetaan 100 € / hlö (alv 0 %). Jos näytteilleasettajia osallistuu päiväohjelmaan enemmän kuin kaksi, peritään ensimmäiseltä päivältä 63 € / hlö (alv 0 %) ja toiselta päivältä 30 € / hlö (alv 0 %). Osallistujien on ilmoittauduttava illallisohjelmaan näyttelyilmoittautumisen yhteydessä.

Yritykset vastaavat itse näyttelytilojen rakentamisesta valmiiseen ständipaikkaan.
Rakentaminen voidaan aloittaa 7.2.2017 erikseen sovittuna aikana.

Näyttelyrakentajana toimii WS-Expogroup Oy Ltd, joka toimittaa näyttelyosastojen perusvarustuksen (messuseinät alumiiniprofiilirungolla, valkoisin seinälevyin). Perusvarustukseen kuuluu myös sähköistys (1 kpl sähköpisteitä). Lisäpalvelut näytteilleasettaja voi tilata WS-Expogroup Oy Ltd:ltä ja vastata itse niiden kustannuksista (esim. osaston kalusteet, matot, valaistuksen, mainostulosteet ja teippaukset). Näistä lisäpalveluista lisätietoja sivuilta www.wsexpogroup.fi.

Näyttely on avoinna 8.2.2017 klo 9.00–17.30 ja 9.2.2017 klo 8.30–14.30. Tilaisuus on yksityistilaisuus ja pääsy näyttelyyn on vain SSTY:n päivien osanottajilla. Muutokset aikataulussa ovat mahdollisia.


Näyttelyyn ilmoittautumiset ja näyttelyä koskevat tiedustelut


Näyttelyyn ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumislomakkeella.
Katso näyttelytilojen pohjapiirros TÄSTÄ (PDF-tiedosto)

Lisätietoja näyttelystä antaa
Ulla Hyötylä, ulla.hyotyla@khshp.fi, puh. 045 7734 5564.
Näyttelyrakentaja: WS-Expogroup Oy Ltd, paul.franzen@wsexpogroup.fi, puh. 041 537 0101 .

Ilmoittautumiset 31.12.2016 mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Näyttelyyn ilmoittautuneille lähetetään lähempänä tapahtumaa yksityiskohtaisempaa tietoa näyttelyjärjestelyistä.

Ville Vuorijärvi
Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri