Lääkintätekniikan jaoksen jaoskokous Seinäjoella 4.2.2020

Lääkintätekniikanjaos kokoontui Seinäjoen neuvottelupäivien yhteydessä 4.2.2020 hyväksymään vuoden 2019 toimintakertomusta ja vahvistamaan suunnitelmaa vuodelle 2020. Nykypäivän elektroniikan käsittelyssä tulee huomioida komponenttien valmistajien ohjeet sekä kansainvälisten standardien säännöt. Tästä aiheesta kuultiin esitys Toni Viheriäkoskelta. Kuvantamislaitteiden käyttöympäristöön liittyvään hyvä käytäntö ohjeen laatimista suunnitellaan ja siihen liittyvä esitys kuultiin Mika Kokkoselta.

 

Esitysmateriaalit ovat ladattavissa alta:

Hyvä käytäntö ohje kuvantamislaitteen käyttöympäristölle, Mika Kokkonen / Kanta-Hämeen keskussairaala (0.6 MiB)

Elektroniikan käsittely, kansainväliset vaatimukset, Toni Viheriäkoski / Cascade Metrology Oy (1.9 MiB)