SSTY lääkintätekniikanjaos tapaaminen 15.4.2016 – Kuvat ja Luentomateriaalit

SSTY lääkintätekniikanjaos järjesti 15.4.2016 jaoskokouksen sekä laiterekisterien esittely päivän Helsingissä hotelli Presidentissä. Osallistujia oli yhteensä n. 30 henkilöä. Aamupäivän ohjelmassa oli jaoksen sisäisen toiminnan suunnittelua sekä Sailabin Mervi Savolaisen ja Valviran Jari Knuutilan puheenvuorot. Lounaan jälkeen alkoi laiterekisteri ratkaisuiden esittelyt. Esittelijöiksi tilaisuuteen oli saatu edustajat neljältä eri tarjoajalta. Tilaisuus herätti kovasti keskustelua ja todettiin yhdessä eri sairaaloilla olevan kova tarve saada laitteiden rekisteröinti- ja seurantajärjestelmät vastaamaan nykyisiä tarpeita ja vaatimuksia.

Laakintajaostapaaminen

SSTY lääkintätekniikan jaostapaaminen 15.4.2016 ohjelma (72 KiB)

SSTY lääkintätekniikan jaostapaaminen 15.4.2016 kokousmuistio (42 KiB)

AssetPlus® Toiminnanohjausjärjestelmä, Aleksi Lehtoviita, Christian Rapin, GE Healthcare (1.1 MiB)

Effector Laitehuolto, Leif Esselström, toimitusjohtaja, Polycon Oy (1.8 MiB)

EMC alustus, Mika Kokkonen, Kanta-Hämeen keskussairaala (1.7 MiB)

M-Files, Kari Lammi (1.0 MiB)

Terveydenhuollon laitenimikkeistö sairaaloiden käytössä, Mervi Savolainen, Sailab ry (1.0 MiB)