HospitalBIM Open 2020

BuildingSMART Finlandin ja RILin yhteistyössä järjestämä maailman ensimmäinen HospitalBIM Open 2020 –tapahtuma pidetään koronan vuoksi täysin virtuaalisena 28.-29.10.2020. Tapahtuma keskittyy sairaalarakentamisen hankkeisiin ja tietomallintamisen hyödyntämiseen niissä. Tapahtuma on englanninkielinen. Tapahtumajärjestäjät ovat halunneet tuoda suomalaista osaamista esille ja luoda kansainvälisiä verkostoja teeman ympärille. SSTY:n edustajat ovat olleet ohjelmakomiteassa mukana arvioimassa esityksiä mitä ohjelmaan on valittu.

Ohjelmassa on 30 puheenvuoroa 10 eri maasta – puheenvuorot kattavat koko digitaalisen sairaalarakentamissektorin. Ohjelmassa on myös esityksiä suomalaisista sairaalahankkeista. Ohjelmaan pääset tästä linkistä https://www.ril.fi/media/2020-hospital-bim-open/hbo2020_programme_a3_timetable.pdf

Tapahtuman Gold-sponsorit Granlund ja NCC ovat mahdollistaneet SSTY:n jäsenille mahdollisuuden alehintaiseen pääsylippuun. Rekisteröityminen tapahtumaan tämän linkin kautta SSTY:n jäsenien alennettuun (249€+ alv) lipun hintaan https://www.lyyti.in/HBO2020SSTY