EVICURES-HANKKEEN PÄÄTÖSEMINAARI Seinäjoella 17.3.2016

Aika: Torstai 17.3.2016 klo 9.00 – 16.00

Paikka: Frami B, auditorio 1 ja 2, Kampusranta 9, Seinäjoki

EVICURES –hankkeessa kehitettiin käyttäjälähtöinen suunnittelumalli tehohoito- ja tehovalvontatilojen suunnittelua ja rakentamista varten. Mallia käytetään Seinäjoen keskussairaalan uuden tehohoidon, tehovalvonnan ja sydäntutkimusyksikön suunnittelussa ja rakentamisessa. Tilat otetaan käyttöön tammikuussa 2018. Yksikköön tulee yhteensä 24 yhden hengen potilashuonetta. Seminaariin osallistujilla on mahdollisuus tutustua tehohoito- ja tehovalvontahuoneiden virtuaalimalleihin Seinäjoen ammattikorkeakoulun virtuaalitekniikan laboratoriossa. Suunnittelussa hyödynnettiin tutkimustietoa näyttöön perustuvasta suunnittelusta (EBD, evidence-based design) ja käyttäjien tietämystä ja näkemystä tulevaisuuden työ- ja hoitoympäristöstä. Hankkeessa tutkittiin nykyisten toimintatilojen ympäristövaikutuksia ja henkilökunnan työhyvinvointia. Muutosvaikutusten selvittämiseksi tutkimukset toistetaan tulevissa toimintatiloissa. Suunnittelumallia voivat hyödyntää muut sairaanhoitopiirit omissa rakennushankkeissaan.

Lataa ohjelma TÄSTÄ

ILMOITTAUTUMINEN:
10.3.2016 mennessä kati.hamalainen@epshp.fi ilmoittamalla
•osallistujan nimi, ammatti, organisaatio ja yhteystiedot
•laskutusosoite
•mahdollinen erityisruokavalio
•mahdollinen CAVE –käyntiryhmä, ilmoita ensisijainen ryhmätoive ja yksi vararyhmätoive
Hinta: 80 € (sisältää lounaan ja kaksi kahvitarjoilua).

Lisätietoja: Kati Hämäläinen, sairaanhoitaja / Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, EVICURES –hanke, puh. 044 415 3485, kati.hamalainen@epshp.fi.

Hankkeen kotisivut: www.evicures.fi
TERVETULOA!